Observatie is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw bedrijf of huis. De camera’s en sensoren moeten vakkundig en op de juiste plaatsen geplaatst worden voor het beste resultaat. BCT denkt mee over de verschillende combinaties van observatie technieken die voor u geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan camera’s, voelers en de complete alarmsystemen.  

Ook bij de observatie technieken zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest, zo kunt u bij BCT bijvoorbeeld ook terecht voor IP camerabewaking. Deze camera’s kunnen veelal direct op uw netwerk aangesloten worden. Er hoeft dan geen nieuwe bekabeling aangelegd te worden wat u weer tijd en kosten bespaart.


Project: Van Tuijl Glasrecycling

Verwerkt glas vanuit de glasbakken in Nederland tot grondstof voor de glasfabrieken.

Het camerasysteem bij dit bedrijf vervult twee functies: het is bedoeld als beveiliging als het bedrijf gesloten is, maar ook om het weegproces te versnellen. Vanachter de weegcomputer kan men op afstand de twee weegbruggen bekijken om zo het weegproces vlot en veilig te laten verlopen. Tevens heeft men vanuit het kantoor overzicht over de productiehallen en de buitenterreinen. Hier zijn vandalismebestendige waterdichte dome camera’s toegepast. Alle camera’s zijn full HD IP camera’s. Opslag op een harddisk in de computerruimte.

tuijl-hal alarmdisplay tuijl-overzicht tuijl-schermen tuijl-werkplek


Project: Tankstation Aalst

Hier is een gecombineerd inbraak- en brandmeld- en toegangscontrolesysteem geïnstalleerd. Toegang tot het achterliggende magazijn en werkplaats is afgeschermd. Alleen personen met een geautoriseerde “tag” kunnen de deuren openen. Er zijn verschillende detectietechnieken toegepast, zodat een eventuele inbraakpoging in een vroeg stadium gemeld wordt. Indien er een daadwerkelijke inbraak plaatsvindt dan zal de gemonteerde mistgenerator een “droge” mist gaan spuiten waardoor een inbreker niets meer ziet. Dit i.v.m. het bekende feit “wat je niet ziet kun je niet meenemen”.

tankstation-detectie tankstation-kasten tankstation-mist tankstation-toegang tankstation-totaal