Domotica staat voor het geheel van computergestuurde toepassingen om uw huis of gebouw zelf te laten denken. Intelligente oplossingen die een gebouw of woning comfortabeler, veiliger en zuiniger maken. Vele taken in huis kunnen automatisch of op afstand met uw smartphone / tablet geregeld worden. Denk daarbij aan verlichting schakelen, verwarming regelen, rolluiken / zonwering openen of sluiten. BCT kan dit traject begeleiden en uitvoeren.

Bekijk het filmpje voor een korte uitleg van domotica:


Wat is domotica? - Explania

Met toegangscontrole kunt u zelf bepalen wie er wanneer in uw bedrijf toegang heeft, dit is een belangrijk onderdeel voor de beveiliging van uw bedrijf. Ook hier komen telkens weer mogelijkheden, tegenwoordig kunt u al vanaf één locatie, honderden deuren bedien. Maar ook de automatische toegangscontroles zijn steeds geavanceerder.

Bij traditionele sleutelsystemen heeft men vaak grote bossen sleutels voor de toegang van gebouwen, maar stel u voor hoeveel sloten er vervangen zouden moeten worden als u de sleutelbos verliest. De kosten hiervan kunnen zeer hoog oplopen. Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale kaart of "tag om toegang te krijgen bij een deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun pas of tag bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de pas of tag hoeven er geen sloten te worden vervangen. Enkele simpele muisklikken en de betreffende pas of tag is ongeldig en vormt geen gevaar meer. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- en sleutelsysteem.

BCT werkt onder andere met Paxton toegangscontrolesystemen, de marktleider in toegangscontrole. Paxton concentreert zich op het ontwikkelen van systemen en producten voor specifieke doeleinden. Hierdoor zijn ze betrouwbaar, modern en eenvoudig in het gebruik.

Bekijk ook eens de informatieve filmpjes van Paxton.

 

 

Telecom is een tak van het bedrijf die al ruim 20 jaar bestaat, maar die nog steeds in ontwikkeling is door nieuwe technieken. Ook deze nieuwe technieken worden op de voet gevolgd. Zo kunt u bij BCT uitstekend terecht voor advies over VoIP en bellen in 'de cloud', maar ook voor het opzetten complete telefoonsystemen.

Het is belangrijk om bereikbaar te zijn en hier een betrouwbare en goede oplossing voor te vinden. Er wordt gezocht naar de beste mogelijkheden voor u waarbij ook gekeken wordt naar een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wilt u een keuzemenu? Wilt u dat de telefoon 's avonds doorgeschakeld wordt naar een ander nummer? Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen die gekoppeld moeten worden? Al uw wensen worden naast elkaar gelegd en er wordt een duidelijk plan gemaakt. En het blijft natuurlijk niet alleen bij een plan, ook de uitvoering wordt gerealiseerd. En als u later nog iets wilt wijzigen of wanneer er onderhoud nodig is aan het systeem kunt u ook bij BCT terecht.

Een zeer aantrekkelijke oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven is op dit moment de telefooncentrale in de cloud, kort de voordelen:

  • Altijd de laatste (nieuwste features) mogelijkheden.
  • Centrale met toestellen verdeelt over meerder vestigingen of thuiswerkplekken.
  • Kostenverlagend zowel in aanschaf als in maandlasten.
  • De centrale is standaard voorzien van alle denkbare opties en is altijd up to date door de gratis software updates. Abonnement is inclusief onderhoudscontract voor service op afstand.
  • Vergroten van bereikbaarheid door de bijna onbegrensde mogelijkheden.
  • Door onze grote kennis binnen de telecom wereld kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien. Provider onafhankelijk,. wij denken vanuit de klant en niet vanuit een aanbieder van dienst of product.

Project: Vos Transport Zaltbommel

vos-telefoonOp- en overslag en Transport in geheel europa dmv een vloot van ongeveer 50 vrachtwagens.

Telefooncentrale Panasonic TDE200 met 32 kanalen via Voip voor communicatie met klanten in geheel europa tegen zeer lage tarieven, 6 kanalen via GSM gateway zodat de kosten van communicatie automatisch via de ingestelde belbundels blijven.
De telefooncentrale heeft een geïntegreerd dect systeem, waardoor ieder draadloos dect toestel ontvangst heeft tot in de uithoeken van het 27000 m2 grote bedrijf.

 

 

 

vos-entree vos-gsm vos-hal vos-werkplek

 

Observatie is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw bedrijf of huis. De camera’s en sensoren moeten vakkundig en op de juiste plaatsen geplaatst worden voor het beste resultaat. BCT denkt mee over de verschillende combinaties van observatie technieken die voor u geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan camera’s, voelers en de complete alarmsystemen.  

Ook bij de observatie technieken zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest, zo kunt u bij BCT bijvoorbeeld ook terecht voor IP camerabewaking. Deze camera’s kunnen veelal direct op uw netwerk aangesloten worden. Er hoeft dan geen nieuwe bekabeling aangelegd te worden wat u weer tijd en kosten bespaart.


Project: Van Tuijl Glasrecycling

Verwerkt glas vanuit de glasbakken in Nederland tot grondstof voor de glasfabrieken.

Het camerasysteem bij dit bedrijf vervult twee functies: het is bedoeld als beveiliging als het bedrijf gesloten is, maar ook om het weegproces te versnellen. Vanachter de weegcomputer kan men op afstand de twee weegbruggen bekijken om zo het weegproces vlot en veilig te laten verlopen. Tevens heeft men vanuit het kantoor overzicht over de productiehallen en de buitenterreinen. Hier zijn vandalismebestendige waterdichte dome camera’s toegepast. Alle camera’s zijn full HD IP camera’s. Opslag op een harddisk in de computerruimte.

tuijl-hal alarmdisplay tuijl-overzicht tuijl-schermen tuijl-werkplek


Project: Tankstation Aalst

Hier is een gecombineerd inbraak- en brandmeld- en toegangscontrolesysteem geïnstalleerd. Toegang tot het achterliggende magazijn en werkplaats is afgeschermd. Alleen personen met een geautoriseerde “tag” kunnen de deuren openen. Er zijn verschillende detectietechnieken toegepast, zodat een eventuele inbraakpoging in een vroeg stadium gemeld wordt. Indien er een daadwerkelijke inbraak plaatsvindt dan zal de gemonteerde mistgenerator een “droge” mist gaan spuiten waardoor een inbreker niets meer ziet. Dit i.v.m. het bekende feit “wat je niet ziet kun je niet meenemen”.

tankstation-detectie tankstation-kasten tankstation-mist tankstation-toegang tankstation-totaal

 

 

 

De vier speerpunten van BCT zijn: Telecom, Observatie, Domotica en Toegang. Na ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek mag BCT zich specialist noemen op deze vier punten. Daardoor is bij BCT veel kennis in huis en weten wij precies wat er nodig is voor uw project tot uw volle tevredenheid uit te voeren, of om uw probleem op de juiste manier op te lossen.

Telecom

telecomTelecom is een tak van het bedrijf die al ruim 20 jaar bestaat, maar die nog steeds in ontwikkeling is door nieuwe technieken. Ook deze nieuwe technieken worden op de voet gevolgd. Zo kunt u bij BCT uitstekend terecht voor advies over VoIP en bellen in 'de cloud', maar ook voor het opzetten complete telefoonsystemen.

pijl-witLees meer over telecommunicatie.

Observatie

observatieObservatie is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw bedrijf of huis. De camera’s en sensoren moeten vakkundig en op de juiste plaatsen geplaatst worden voor het beste resultaat. BCT denkt mee over de verschillende combinaties van observatie technieken die voor u geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan camera’s, voelers en de complete alarmsystemen.

pijl-witLees meer over observatie.

Domotica

domoticaDomotica staat voor het geheel van computergestuurde toepassingen om uw huis of gebouw zelf te laten denken. Intelligente oplossingen die een gebouw of woning comfortabeler, veiliger en zuiniger maken. Vele taken in huis kunnen automatisch of op afstand met uw smartphone / tablet geregeld worden. Denk daarbij aan verlichting schakelen, verwarming regelen, rolluiken / zonwering openen of sluiten. BCT kan dit traject begeleiden en uitvoeren.  pijl-witLees meer over Domotica.

Toegang

toegangMet toegangscontrole kunt u zelf bepalen wie er wanneer in uw bedrijf toegang heeft, dit is een belangrijk onderdeel voor de beveiliging van uw bedrijf. Ook hier komen telkens weer mogelijkheden, tegenwoordig kunt u al vanaf één locatie, honderden deuren bedien. Maar ook de automatische toegangscontroles zijn steeds geavanceerder.

pijl-witLees meer over toegangscontrole.